LOADING...

Energiatehokkuus

Lämmitys

Energiansäästö

Mukavuus

Hiljaisuus

Etäohjaus

Ilmalämpöpumppu viilennykseen

 

Ilmalämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto myös viilennykseen. Sen avulla voi saada huomattavaa helpotusta kesähelteiden aikaan ja parantaa sisäilman laatua. Ilmalämpöpumpun viilennysteho perustuu samaan kylmätekniikkaan kuin lämmityskin. Laitteen ulkoyksikkö poistaa sisätiloista lämpöä ja kuljettaa sen ulos, kun taas sisäyksikkö puhaltaa viilennettyä ilmaa huoneisiin. Viilennys toimii siis lämmönvaihtoprosessin avulla.

Lue lisää

Lämmitys

Viilennys

Kuivatus

Puhdistus

Mihin ilmalämpöpumpun tehokkuus perustuu?

 

Ilmalämpöpumppu on ylivoimainen jäähdytysjärjestelmä muihin vaihtoehtoihin nähden monesta syystä. Ensinnäkin, ilmalämpöpumppu pystyy viilentämään huoneen nopeasti ja tehokkaasti. Se pystyy poistamaan lämmön huoneesta nopeasti, mikä on erittäin tärkeää varsinkin kuumina kesäpäivinä. Ilmalämpöpumppu on myös erittäin helppo asentaa verrattuna moniin muihin jäähdytysjärjestelmiin, mikä tekee siitä erittäin kätevän vaihtoehdon kodin viilentämiseen.

Lue lisää

Mihin ilmalämpöpumpun tehokkuus perustuu?

Ilmalämpöpumppu on laite, joka toimii kylmätekniikan periaatteella. Se koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, jotka on yhdistetty toisiinsa putkilla. Ilmalämpöpumppu siirtää ilmaa ja lämpöenergiaa sisältä ja ulkoa.

Lue lisää

Suosittelemme näitä viilentäviä ilmalämpöpumppuja

Netsu Nordic

Netsu Nordic -lämpöpumppu on suunniteltu erityisesti vastaamaan Suomen olosuhteiden ja kotien vaatimuksiin. Se tarjoaa miellyttävää lämpöä automaattisella tai käsiohjauksella ja sisältää täysin automaattisen takkatoiminnon, joka lisää energiatehokkuutta.

Lue lisää
Ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Aisu

Mitsubishi Heavyn AISU-jäähdytin on taidokkaasti suunniteltu pohjoismaiseen sisustukseen sopivaksi, mutta se tarjoaa paljon enemmän kuin vain näyttävän ulkonäön. AISU-jäähdyttimellä voit viilentää huoneilmaa juuri sopivasti, jolloin se tuntuu raikkaammalta ja miellyttävämmältä hengittää.

Lue lisää

Mitsubishi Kazan

Mitsubishi Heavyn KAZAN-lämpöpumppu on erityisesti Pohjolan haastaviin sääolosuhteisiin suunniteltu tehokas ja monipuolinen laite. Sen alan huippuluokkaan kuuluva suorituskyky, kattavat talvivarusteet ja erinomainen hyötysuhde takaavat laitteen luotettavan toiminnan myös kovilla pakkasilla.

Lue lisää

Valitse Energia Optimoijat

Me, Energian Optimoijat, olemme suomalainen yritys, joka on omistautunut energian tuotannon ja kulutuksen optimointiin kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Toimintamme keskiössä on tarjota asiakkaillemme älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään ympäristökuormitusta ja säästämään energiaa ja rahaa.

Lue lisää

NAUTI LÄMPIMÄSTÄ KODISTA

VESI-ilmallämpöpumppuja on monen merkkisiä ja tyyppisiä. Meiltä löydät ratkaisun tarpeisiisi olise sitten perinteisempi tai vähän erikoisempi toive ominaisuuksista.

Helppo käyttää

Asentamamme ilmalämpöpumput ovat helppoja käyttää ja opastamme niiden käytön perinpohjaisesti.

Lämpötilan säätö

Uusimmilla ilmalämpöpumpuilla pystyt säätämään lämpötilaa helposti kaukosäätimellä läheltä tai puhelimen avulla kauempaakin.

Lapsiystävällinen

Ilmalämpöpumput suodattavat ilmasta epäpuhtauksia ja tekevät hengitysilmasta puhtaampaa.

RAHAA SÄÄSTÄVÄ RATKAISU

Ilmalämpöpumppu varmistaa, että lämpöä menee vähemmän harakoille, jolloin sitä jää enemmän sinulle ja perheellesi – lisäksi hiilijalanjälkesi kutistuu merkittävästi. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva pumppuratkaisu!

    Tutustu heti saatavilla oleviin Ilmälämpöpumppuihin

    Jos tiedät mitä tarvitset voit tutustua valikoimaamme verkkokaupastamme ja tilata sieltä kätevästi laitteen ja asennuksen hetkessä.