LOADING...

 Valaistus

Lämmitys

Energiansäästö

Mukavuus

Ilmaista energiaa

Etäohjattavuus

Aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkosähköjärjestelmät ovat nousseet viime vuosikymmeninä yhä suositummaksi vaihtoehdoksi perinteiselle sähköntuotannolle. Yhä useampi kotitalous ja yritys on siirtynyt käyttämään aurinkosähköä energianlähteenä sen taloudellisuuden, luotettavuuden ja ympäristöystävällisyyden ansiosta. Tässä artikkelissa käsitellään aurinkosähköjärjestelmiä, niiden komponentteja ja toimintaa.

Lue lisää

Peruskäyttö

Medialaitteet

Valaistus

Ajoneuvon lataus

Aurinkosähköjärjestelmän käyttökohteet

Aurinkosähköjärjestelmät ovat erinomainen ratkaisu moniin eri käyttökohteisiin, myös silloin kun sinulla on jo sähköliittymä.

Aurinkovoimalat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi omakoti- ja rivitaloihin, jossa sähkönkulutus on suurehko ja järkevää on etsiä kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa sähköä. Aurinkopaneelit voidaan asentaa omakotitalon tai rivitalon katolle, jolloin ne tuottavat sähköä suoraan paikan päällä.
Paneelit sopivat hyvin myös erilaisiin maatilojen ja yritysten tarpeisiin. Esimerkiksi teollisuuslaitoksissa ja varastoissa, joissa kulutetaan suuria määriä sähköä, aurinkopaneelit voivat olla erinomainen tapa säästää energiaa ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.

Aurinkosähköjärjestelmät sopivat myös erilaisiin mökkeihin, kesämökkeihin ja asuntoautoihin, joissa ei ole sähköliittymää tai sähkönkulutus on vähäistä. Aurinkopaneelit voidaan asentaa mökin tai asuntoauton katolle, jolloin ne tuottavat sähköä käyttöön myös syrjäseuduilla.

Lue lisää

Aurinkopaneelien asennus

Aurinkopaneelien sijoittaminen ja niiden asianmukainen kunnossapito ovat tärkeitä seikkoja aurinkosähköjärjestelmän tehokkaassa toiminnassa. Aurinkopaneelien tulee olla sijoitettuina sellaiseen paikkaan, jossa ne saavat mahdollisimman paljon aurinkoa ja jossa niiden sähköntuotanto on optimaalista.

Lue lisää

Aurinkosähköjärjestelmät ovat

ympäristöystävällinen valinta

Aurinkosähköjärjestelmät ovat yksi kestävän kehityksen kannalta tärkeimmistä energiantuotantomuodoista, sillä ne ovat hyvin ekologisia ja ympäristöystävällisiä. Aurinkosähköjärjestelmien käyttö vähentää huomattavasti hiilidioksidipäästöjä, jotka ovat yksi merkittävimmistä syistä ilmastonmuutokseen. Sen lisäksi, että aurinkosähkö on päästötön energianlähde, sen tuottamiseen ei tarvita uusiutumattomia luonnonvaroja kuten fossiilisia polttoaineita.

Lue lisää

Hyötykäytä tuottamasi sähkö tehokkaasti

Aurinkosähkö on uusiutuva energianlähde, joka perustuu auringon säteilyenergian hyödyntämiseen. Aurinkosähköjärjestelmän avulla voi tuottaa sähköä omakotitaloon, mökille tai vaikkapa asuntoautoon. Tuotettu aurinkosähkö on hyödynnettävissä monella eri tavalla, joten sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Lue lisää

Peruskäyttö

Medialaitteet

Valaistus

Ajoneuvon lataus

Miksi valita Energia optimoijat?


Energian Optimoijat on suomalainen yritys, jonka intohimona on kestävän energiantuotannon ja kulutuksen edistäminen. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme innovatiivisia, kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat heitä säästämään energiaa ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

Lue lisää

AURINKOSÄHKÖN LOPUTTOMAT MAHDOLLISUUDET

Tuottamaasi aurinkosähköä voit hyödyntää niin moneen eri tarkoitukseen kuin keksitkään, kavin keittäminen, puhelimen lataus, asunnon lämmitys, lämpimän veden lämmitys, medialaitteiden sähkönkulutus, ruuanlaitto, sähköauton lataus…

Ilmainen energiaopas.

Pääse alkuun.

Jos olet koskaan miettinyt energian kulutusta ja varsinkin energian tuottamista niin ota yhteyttä ja kerromme mielellämme teille sopivista vaihtoehdoista.