LOADING...

Energiatehokkuus

Lämmitys

Energiansäästö

Mukavuus

Hiljaisuus

Etäohjaus

EGOLOGINEN VALINTA

Ilmalämpöpumppu on helppo tapa optimoida omakotitalon tai sähkölämmitteisen talon sähkönkulutusta: talvella se hillitsee lämmityskustannuksia, kun taas kesähelteillä se viilentää kodin sisälämpötilaa. Monille kotitalouksille ilmalämpöpumppu on kuitenkin suuri sijoitus ja eri laitteita ja palveluntarjoajia onkin hyvä harkita tarkkaan. Oikein asennettuna ja huollettuna kestävä ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa ja voit nauttia juuri sopivasta lämpötilasta vuoden ympäri, oli kohteena sitten omakotitalo, rivitalo, paritalo, kerrostaloasunto, toimisto tai vaikkapa kesämökki.

Lämmitys

Viilennys

Kuivatus

Puhdistus

MIKSI HANKKIA?


Viime vuosien tukalat kesähelteet, huoli ympäristöstä sekä sähkön hinnan nousu ovat johtaneet siihen, että ilmalämpöpumppu on tällä hetkellä todellinen trendituote. Hyvä ilmalämpöpumppu voikin pienentää kodin sähkölaskua useilla sadoilla euroilla vuodessa, minkä lisäksi se vähentää myös kotitalouden hiilidioksidipäästöjä. Kesäkuumalla pumpun tarjoama viilennys lisää asumismukavuutta merkittävästi poistamalla huoneilmasta sekä lämpöä että tukalaa kosteutta.
Ilmalämpöpumppu siirtää jo olemassa olevaa lämpöä ulkoa sisälle tai sisältä ulos, joten se on ekologinen ja energiatehokas lämmitysmuoto, joka peittoaa omakotitalossa sähkö- ja öljylämmityksen mennen tullen. Sen lisäksi ilmalämpöpumpun käyttäminen on vieläpä helppoa: asennus ja suuremmat huollot suositellaan jätettäväksi ammattilaisille, ja säännöllinen perushuolto on helppoa ja nopeaa. Useimmat laitteet ovat hallittavissa helposti kaukosäätimellä tai etäohjaimella.

ILMALÄMPÖPUN TOIMINTA

Ilmalämpöpumppu toimii varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalla eikä näin ollen sovi yksinään päälämmitysjärjestelmäksi. Pumpulla on kaksi päätoimintoa: lämmitys ja viilennys, minkä lisäksi useimmissa malleissa on mahdollisuus valita myös näiden välillä vaihteleva automaattitoiminto.

Varsinainen lämpöpumppu koostuu kahdesta osasta, sisä- ja ulkoyksiköstä, ja pumpun toiminta perustuu kylmätekniikkaan. Pumppu siirtää auringosta peräisin olevaa lämpöenergiaa ulkoa sisälle asuntoon (lämmitys) tai vastaavasti kuljettaa sisätiloissa olevaa lämpöä ulos (viilennys/jäähdytys). Sisäyksikkö myös siirtää ilmaa asunnon sisällä, jolloin kodin lämpötilaerot tasoittuvat ja energiankulutus pienenee. Varsinainen lämmönsiirto tapahtuu kylmäaineen välityksellä, ja sähköä kuluukin ainoastaan laitteen toimintaan.

NAUTI LÄMPIMMÄSTÄ KODISTA

Oikein asennettu ja mitoitettu ilmalämpöpumppu on järkevä hankinta, oli asunto sitten iso tai pieni.

Helppo käyttää

Asentamamme ilmalämpöpumput ovat helppoja käyttää ja opastamme niiden käytön perinpohjaisesti.

Lämpötilan säätö

Uusimmilla ilmalämpöpumpuilla pystyt säätämään lämpötilaa helposti kaukosäätimellä läheltä tai puhelimen avulla kauempaakin.

Lapsiystävällinen

Ilmalämpöpumput suodattavat ilmasta epäpuhtauksia ja tekevät hengitysilmasta puhtaampaa.

RAHAA SÄÄSTÄVÄ RATKAISU

Ilmalämpöpumppu varmistaa, että lämpöä menee vähemmän harakoille, jolloin sitä jää enemmän sinulle ja perheellesi – lisäksi hiilijalanjälkesi kutistuu merkittävästi. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva pumppuratkaisu!

    Tutustu heti saatavilla oleviin Ilmälämpöpumppuihin

    Jos tiedät mitä tarvitset voit tutustua valikoimaamme verkkokaupastamme ja tilata sieltä kätevästi laitteen ja asennuksen hetkessä.