LOADING...

Energiatehokkuus

Lämmitys

Energiansäästö

Mukavuus

Hiljaisuus

Etäohjaus

Ilmalämpöpumppu Jyväskylä

 

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus Jyväskylässä

Energia-Optimoija on Jyväskylässä toimiva yritys, joka on erikoistunut ilmalämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon. Viime vuosien tukalat kesähelteet, huoli ympäristöstä sekä sähkön hinnan nousu ovat johtaneet siihen, että ilmalämpöpumppu on tällä hetkellä todellinen trendituote. Hyvä ilmalämpöpumppu voikin pienentää kodin sähkölaskua useilla sadoilla euroilla vuodessa ja vähentää myös kotitalouden hiilidioksidipäästöjä. Kesäkuumalla pumpun tarjoama viilennys lisää asumismukavuutta merkittävästi poistamalla huoneilmasta sekä lämpöä että tukalaa kosteutta.

Lue lisää

Lämmitys

Viilennys

Kuivatus

Puhdistus

Ilmalämpöpumppujen asennusprosessi


Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että ilmalämpöpumpun asennus sujuu vaivattomasti ja ammattitaitoisesti. Asennusprosessimme sisältää seuraavat vaiheet:

Lue lisää

NAUTI LÄMPIMMÄSTÄ KODISTA

Oikein asennettu ja mitoitettu ilmalämpöpumppu on järkevä hankinta, oli asunto sitten iso tai pieni.

Helppo käyttää

Asentamamme ilmalämpöpumput ovat helppoja käyttää ja opastamme niiden käytön perinpohjaisesti.

Lämpötilan säätö

Uusimmilla ilmalämpöpumpuilla pystyt säätämään lämpötilaa helposti kaukosäätimellä läheltä tai puhelimen avulla kauempaakin.

Lapsiystävällinen

Ilmalämpöpumput suodattavat ilmasta epäpuhtauksia ja tekevät hengitysilmasta puhtaampaa.

RAHAA SÄÄSTÄVÄ RATKAISU

Ilmalämpöpumppu varmistaa, että lämpöä menee vähemmän harakoille, jolloin sitä jää enemmän sinulle ja perheellesi – lisäksi hiilijalanjälkesi kutistuu merkittävästi. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva pumppuratkaisu!

    Tutustu heti saatavilla oleviin Ilmälämpöpumppuihin

     

    Jos tiedät mitä tarvitset voit tutustua valikoimaamme verkkokaupastamme ja tilata sieltä kätevästi laitteen ja asennuksen hetkessä.