LOADING...

Energiatehokkuus

Lämmitys

Energiansäästö

Mukavuus

Hiljaisuus

Etäohjaus

Aurinkosähkö omakotitaloon

 

Aurinkosähkö on innovatiivinen ja kestävä energiamuoto, joka perustuu aurinkosäteilyn muuntamiseen sähköenergiaksi. Tämä luonnollinen ja uusiutuva energianlähde tarjoaa monia etuja perinteiseen sähköntuotantoon verrattuna. Aurinkoenergian käyttö on erittäin kannattava ratkaisu paikkoihin, joissa kesäaikana kulutetaan paljon sähköä, kuten ilmastoinnin käyttöön. Tämä johtuu siitä, että aurinkopaneelit pystyvät tuottamaan sähköä tehokkaasti auringon ollessa korkealla taivaalla.

Lue lisää

Peruskäyttö

Medialaitteet

Valaistus

Ajoneuvon lataus

Miksi aurinkosähkö?

Aurinkosähkö on yhä suositumpi vaihtoehto energian tuotannossa, ja yhä useammat omakotitalon omistajat harkitsevat sen hankkimista. Tässä on viisi syytä, miksi aurinkosähkö kannattaa ottaa käyttöön omakotitalossa.

Lue lisää

Aurinkosähkön varastointi

Aurinkosähkö on erinomainen ratkaisu, jos haluat tuottaa omaa energiaa ja olla riippumaton sähköyhtiöiden tarjoamasta sähköstä. Aurinkopaneelit voivat kerätä energiaa ympäri vuoden ja tuottaa sitä tarpeen mukaan. Tämä on erittäin hyödyllistä esimerkiksi kesämökillä tai asuntoautossa, jossa ei välttämättä ole käytössä yleistä sähköverkkoa.

Lue lisää

Miksi valita Energia optimoijat?

 

Energian Optimoijat on suomalainen yritys, jonka intohimona on kestävän energiantuotannon ja kulutuksen edistäminen. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme innovatiivisia, kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat heitä säästämään energiaa ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

Ydinosaamistamme on aurinkopaneeli- ja aurinkosähköjärjestelmät, jotka ovat ympäristöystävällinen ja kestävä vaihtoehto perinteisille energiantuotantomuodoille. Suunnittelemme järjestelmät aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti, jotta he saavat parhaan mahdollisen hyödyn irti järjestelmästään. Tarjoamme myös huolto- ja ylläpitopalveluita, jotta asiakkaan ei tarvitse huolehtia järjestelmän toimivuudesta.

Lue lisää

Lue lisää aurinkosähköstä

Lue lisää aurinkopaneelijärjestelmistä

AURINKOSÄHKÖN LOPUTTOMAT MAHDOLLISUUDET

Tuottamaasi aurinkosähköä voit hyödyntää niin moneen eri tarkoitukseen kuin keksitkään, kavin keittäminen, puhelimen lataus, asunnon lämmitys, lämpimän veden lämmitys, medialaitteiden sähkönkulutus, ruuanlaitto, sähköauton lataus…

Ilmainen energiaopas.

Pääse alkuun.

Jos olet koskaan miettinyt energian kulutusta ja varsinkin energian tuottamista niin ota yhteyttä ja kerromme mielellämme teille sopivista vaihtoehdoista.