LOADING...

Energiatehokkuus

Lämmitys

Energiansäästö

Mukavuus

Hiljaisuus

Etäohjaus

Ilmalämpöpumppu huolto hinta

Ilmalämpöpumppu on erinomainen laite lämmityksen ja viilennyksen tarpeisiin, mutta sen tehokas toiminta edellyttää säännöllistä huoltoa. Huollon puute voi johtaa laitteen tehottomuuteen, kalliisiin korjauksiin ja lyhyempään käyttöikään. Siksi ilmalämpöpumpun omistajien tulee ymmärtää huollon merkitys ja toteuttaa se säännöllisesti.

Huolto koostuu useista vaiheista, kuten suodattimien puhdistamisesta, ulkoyksikön puhdistamisesta, kylmäaineen tarkistuksesta ja laitteen yleisestä tarkistuksesta. Suodattimien puhdistus on tärkeää ilman virtauksen ylläpitämiseksi ja ilmanlaadun parantamiseksi. Ulkoyksikön puhdistus puolestaan varmistaa sen tehokkaan toiminnan. Kylmäaineen tarkistus on tärkeää sen tason ylläpitämiseksi, ja laitteen yleinen tarkistus auttaa havaitsemaan mahdolliset viat tai ongelmat.

Lue lisää

Lämmitys

Viilennys

Kuivatus

Puhdistus

Yleisimmät ilmalämpöpumpun ongelmat ovat yleensä seuraavat:

  1. Jäätyminen: Ilmalämpöpumppu voi jäätyä, mikä voi johtua esimerkiksi huonosta ilmanvaihdosta tai huonosti sijoitetuista antureista. Jäätyminen estää ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan, ja se tulee sulattaa mahdollisimman pian.
  2. Kosteus: Ilmalämpöpumppu voi kertyä kosteutta, mikä voi johtaahomeen ja bakteerien kasvuun. Kosteusongelmat voivat johtua esimerkiksi huonosta ilmanvaihdosta tai liian alhaisesta lämpötilasta. Kosteusongelmat tulee ratkaista mahdollisimman pian, jotta ne eivät aiheuta terveysongelmia ja laitteen tehokkuus pysyy korkeana.
  3. Laitteen ylikuumeneminen: Ilmalämpöpumppu voi ylikuumentua, mikä voi johtua esimerkiksi tukkeutuneista ilmansuodattimista tai riittämättömästä ilmanvaihdosta. Ylikuumeneminen voi vahingoittaa laitetta ja sen komponentteja, ja siksi on tärkeää ratkaista ongelma mahdollisimman pian.
  4. Melu: Ilmalämpöpumppu voi aiheuttaa melua, mikä voi johtua esimerkiksi huonosti sijoitetusta ulkoyksiköstä tai viallisista komponenteista. Meluongelmat tulee korjata mahdollisimman pian, jotta ne eivät häiritse kotona asumista.

Lue lisää

Esimerkkihinnasto

Tähän hinnastoa tai muuta jos löytyy

Ilmastointipumpun huolto onnistuu milloin vain!

Ilmastointipumpun huolto onnistuu periaatteessa mihin vuodenaikaan tahansa, mutta tiettyjen huoltotoimenpiteiden ajankohta voi vaihdella vuodenajan mukaan.simerkiksi pumpun suodattimien puhdistus tulee suorittaa säännöllisesti ympäri vuoden, sillä suodattimet keräävät pölyä ja muita epäpuhtauksia jatkuvasti. Puhdistus tulee suorittaa vähintään kerran kuukaudessa, ja tarvittaessa useammin, jos asunnossa on lemmikkejä tai allergiaa aiheuttavia tekijöitä.

Lue lisää

NAUTI LÄMPIMMÄSTÄ KODISTA

Oikein asennettu ja mitoitettu ilmalämpöpumppu on järkevä hankinta, oli asunto sitten iso tai pieni.

Helppo käyttää

Asentamamme ilmalämpöpumput ovat helppoja käyttää ja opastamme niiden käytön perinpohjaisesti.

Lämpötilan säätö

Uusimmilla ilmalämpöpumpuilla pystyt säätämään lämpötilaa helposti kaukosäätimellä läheltä tai puhelimen avulla kauempaakin.

Lapsiystävällinen

Ilmalämpöpumput suodattavat ilmasta epäpuhtauksia ja tekevät hengitysilmasta puhtaampaa.

RAHAA SÄÄSTÄVÄ RATKAISU

Ilmalämpöpumppu varmistaa, että lämpöä menee vähemmän harakoille, jolloin sitä jää enemmän sinulle ja perheellesi – lisäksi hiilijalanjälkesi kutistuu merkittävästi. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva pumppuratkaisu!

    Tutustu heti saatavilla oleviin Ilmälämpöpumppuihin

    Jos tiedät mitä tarvitset voit tutustua valikoimaamme verkkokaupastamme ja tilata sieltä kätevästi laitteen ja asennuksen hetkessä.